Zakelijke lening

Zakelijke lening

Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u snel een voordelige lening nodig? Dan kan een zakelijke lening voor u dé uitkomst zijn. Gelukkig zijn er de afgelopen jaren veel mogelijkheden voor een zakelijke lening bij gekomen. Waar het voor particulieren steeds minder eenvoudig wordt om een lening af te sluiten, wordt het juist voor de zelfstandigen steeds makkelijker. Een lening aanvragen is nu binnen 5 minuten geregeld. U kunt de betaling van uw zakelijke lening zelfs al binnen 24 uur na de aanvraag op uw rekening hebben. En dat ook nog eens tussen gunstige voorwaarden.

Direct aanvragen

Kenmerken zakelijke lening

Om u snel duidelijk te maken hoeveel eenvoudiger het is geworden om een lening af te sluiten hieronder een aantal kenmerken van de “nieuwe lening”

  • Binnen vijf minuten aanvragen, geen papierwerk of interview.
  • Geen papierwerk.
  • Goedkeuring gebaseerd op basis van cashflow, niet alleen op basis van kredietverleden.
  • Klantenservice om u verder te helpen in het aanvraagproces.
  • Minimaal leenbedrag € 2.000,- maximaal € 50.000,-.

Zoals u ziet is dit een stuk eenvoudiger dan het in het verleden is geweest. Er wordt bij geld lenen voor zelfstandigen dan ook meer gekeken naar de cashflow dan naar andere zaken. Daarnaast is de snelheid fors verbeterd. Waar het in het verleden niet mogelijk was om een zakelijke lening binnen enkele dagen af te sluiten kan het nu “gewoon” binnen 24 uur geregeld worden.

Kosten van de lening

Een belangrijke vraag is natuurlijk wat de kosten zijn van een dergelijke lening. Naast éénmalige afsluitkosten moet u ook rente betalen over de lening. Om u een beter beeld te geven hebben wij hieronder een tabel voor u opgenomen. U kunt dan eenvoudig en snel nagaan of geld lenen in deze vorm voor u een goede vorm van geld lenen is.

B2 BusinessLening – zakelijke leningen, voorbeelden
Looptijd lening (maanden) 6 9
Voorbeeld geleend kapitaal €15,000 €25,000
Voor elke geleende euro betaald u €0.17 €0.24
Totale kosten lening €2,550 €6,000
Administratie- en aanvraagkosten Per lening berekenen wij een éénmalige toeslag van 2,5%.

Zakelijke lening en BKR

Het fijne van deze vorm van geld lenen is dat het geld lenen zonder BKR toetsing is. Er vind geen toetsing plaats bij het BKR, en ook geen BKR registratie. U heeft dus nergens last van als het gaat om het geld lenen met een negatieve BKR registratie. Zoals al eerder aangegeven is deze vorm van geld lenen dan ook een echte zakelijke lening. Er wordt goed gekeken naar uw bedrijf. Is uw onderneming een bloeiend bedrijf? Dan is deze vorm van geld lenen voor u ook geen probleem. Er wordt vooral gekeken naar de cashflow.