Geld lenen zonder BKR toetsing

Er wordt ontzettend veel gezegd en geschreven over het geld lenen zonder BKR toetsing. Hier moeten we ook gelijk bij aangeven dat er veel onzin wordt geschreven over geld lenen zonder BKR toetsing. Uiteraard wilt u gewoon de waarheid weten over het geld lenen zonder BKR toetsing. Zo staan er bij veel mensen nog vragen op over het geld lenen zonder BKR toetsing.

Waar kunt u geld lenen zonder BKR toetsing

Hieronder ziet u een overzicht van aanbieders van leningen zonder BKR toetsing, als u al bestaande klant bent bij één van deze partijen kan geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten zelfs mogelijk zijn. Let op! Dit is uitsluitend voor bestaande klanten. Geen bestaande klant? Hou dan in ieder geval rekening met de vermelde tijden. Dit zijn uiteraard indicaties.

Product
Max. leenbedrag
Max. Looptijd
Storting
Aanvragen
€1000,-
45 dagen
24 uur
€1500,-
62 dagen
24 uur
Wilt u ook nog een poging wagen bij aanbieders die werken met BKR toetsing dan vind u hieronder een handig overzicht van de diverse aanbieders en de geldende rentetarieven:
Aanbieder
Product
Min. Rente
Max. rente
Aanvragen
Huiseigenarenkrediet
- via Krediet Groep Nederland
4,1%
7,2%
Interbank Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,3%
11,3%
Defam Premium PL
- via Krediet Groep Nederland
4,4%
7,8%
Frisia Persoonlijke lening
4,5%
6,1%
Huiseigenaren Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
7,9%
Defam Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
4,6%
11,2%
NN Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
11%
Qander Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
5,3%
8,6%
We zullen beginnen om opheldering te geven over de belangrijkste vraag die u zich waarschijnlijk op dit moment stelt. Waar kunt geld lenen zonder een opmerking over een negatieve BKR registratie, of de opmerking dat er op dit moment al “teveel aan lening uit staat”.
Hiervoor moet u eigenlijk gewoon weten welke partijen wel, en welke partijen geen BKR toetsingen doen. De partijen die geen BKR toetsing doen zijn de partijen die niet bij het BKR aangesloten zijn. Hierbij kunt u denken aan de verstrekkers van de minileningen (tot maximaal € 1.500,-), het geld lenen bij particulieren, familie of vrienden, of het geld lenen via crowdfunding. Geld lenen zonder BKR kan dus nog wel, het is alleen niet altijd even eenvoudig. U kunt natuurlijk toch altijd een lening proberen aan te vragen via bijvoorbeeld lening zonder BKR aanvragen via Bankinfo
Hoewel in dit laatste geval ook juist steeds meer partijen zich wel hebben aangesloten bij het BKR. Zorg er dus voor dat u hier kritisch naar kijkt voordat u het hele aanvraag traject ingaat.

Wat kunt u doen aan een negatieve BKR registratie

Geld lenen zonder BKR toetsing Een reden waarom u geld lenen zonder BKR toetsing zou kunnen willen is omdat u een negatieve BKR registratie heeft opgelopen in het verleden. Dit kan een zeer plausibele reden hebben. In het verleden werd hier door de kredietverstrekkers ook aandacht aan geschonken. Tegenwoordig is dit helaas niet meer het geval, waardoor goedkoop geld lenen met een negatieve BKR registratie haast niet meer mogelijk is. Bij de professionele aanbieders van leningen zonder BKR toetsing moet u namelijk over het algemeen exorbitant veel betalen voor een relatief kleine lening. Er is één partij die zich heeft gespecialiseerd in het verwijderen van negatieve BKR registraties, dit is Dynamiet Nederland. Dynamiet Nederland is overigens enkel en alleen een juridische dienstverlener. Zij hebben geen toegang tot het BKR om de registraties daadwerkelijk zelf te verwijderen. Zij gaan voor u een procedure aan.

Voordelig lenen zonder BKR toetsing

Daar zit hem de echte uitdaging in, een voordelige lening zonder informatie inwinning bij het BKR. Dat is voor de meeste mensen met een negatieve BKR registratie toch echt wel dé oplossing.
Hiervoor kunnen we u helaas maar één oplossing bieden. En dat is het geld lenen bij kennissen of familie. Zij kunnen geen BKR toetsing doen, en zullen ook geen hoge kosten bij u in rekening brengen, zoals de aanbieders van minileningen dit wel zullen doen.

Hoe BKR registratie voorkomen

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is geld lenen zonder BKR toetsing niet eenvoudig. Het is dan ook aan te raden om actie te ondernemen zodra u van een bank verneemt dat men aangeeft dat u er een negatieve BKR registratie geplaatst gaat worden. Er zijn veel banken en financieringsmaatschappijen die met u mee willen denken om een BKR registratie te voorkomen. Het is dan wél van belang dat u met degene waar u de schuld heeft communiceert. Als u dit doet, kunt u veel ellende besparen. Begin met communiceren voordat de echte problemen ontstaan.

Wie kan u een BKR registratie geven?

Er wordt door veel instanties aangegeven dat u een negatieve BKR registratie gaat krijgen. Toch zijn er maar weinig bedrijven die u echt kunnen aanmelden bij het BKR. Om u een negatieve BKR registratie te geven, moet het bedrijf aangesloten zijn bij het BKR. Op de website van het BKR kunt u nagaan of het bedrijf dat u (zogenaamd) wil gaan aanmelden daadwerkelijk lid is van het BKR. Zijn ze dit niet? Dan kunt u het BKR bellen en de brief doorzenden. Het BKR zal dan passende maatregelen nemen, zodat er niet meer onterecht gedreigd kan worden met een negatieve registratie bij het BKR.

Risico’s geld lenen zonder BKR toetsing

Zoals aan alles in het leven zitten risico’s. Dit is bij geld lenen zonder BKR toetsing natuurlijk niet anders. Zoals de banken het noemen bestaat er het risico van overcreditering. Dit houdt in dat u meer aan leningen uit heeft staan, dan u op basis van uw inkomsten terug zou kunnen betalen. Het risico is dan ook dat u met het aangaan van de nieuwe verplichtingen de bestaande verplichtingen op langere termijn niet meer zou kunnen voldoen. Uiteraard is dit iets om rekening mee te houden. Ga goed na of het wel mogelijk is om het extra maandtermijn dat u moet gaan betalen wel echt terug te betalen is. Is dit niet het geval? Ga dan de verplichting ook niet aan. Op korte termijn is de lening zonder BKR toetsing wellicht een oplossing, maar op de langere termijn zal het u alleen maar extra problemen opleveren.

Voorkom misbruik bij geld lenen zonder BKR toetsing

Als u wilt gaan lenen zonder BKR toetsing kunt u niet terecht bij de verstrekkers van de reguliere kredieten en de persoonlijke leningen.
U bent dan aangewezen op de verstrekkers van de minileningen. Alleen zij kunnen immers geen BKR toetsing doen en u niet aanmelden bij het BKR. Daarnaast is er nog wel een groep van bedrijven en/of personen die u in advertenties aanbiedingen kunnen doen. Zij zullen altijd vragen om een aanbetaling van de lening. Deze partijen willen misbruik maken van uw zwakkere positie. Betaal nooit vooraf voor het bemiddelen van een lening. De kans dat u nooit iets zult ontvangen is namelijk meer dan 90%. En uw financiële positie wordt daar alleen maar zwakker op. Ga daarom alleen geld lenen zonder BKR toetsing bij uw vrienden of kennissen, of sluit een minilening voor een bedrag tot 1500 euro. Hoewel er nog een nauwelijks besproken alternatief kan zijn.

Geld lenen bij de Gemeentelijke Kredietbanken

Het is niet helemaal geld lenen zonder BKR toetsing, maar toch komt het aardig in de buurt. Als u uw lening aanvraagt bij de Gemeentelijke Kredietbanken wordt er wel een toetsing gedaan bij het BKR. De uitslag van deze toetsing wordt uiteraard meegenomen in de beoordelingen. MAAR, een negatieve BKR registratie is voor de gemeentelijke kredietbanken zeker geen reden om uw lening aanvraag af te wijzen.
Er wordt namelijk een stuk meer gekeken naar de sociale aspecten van het verstrekken van de lening. Helaas is er ook een nadeel, als uw inkomen boven de 130% van het wettelijk minimumloon is, kan de gemeentelijke kredietbank u helaas niet helpen.

Uw negatieve BKR registratie verwijderen?

Geld lenen zonder BKR toetsing is niet meer nodig als uw negatieve BKR registratie verwijderd is. Hier zijn tegenwoordig meerdere partijen voor te vinden die hieraan mee willen werken. Het nadeel is dat er (wederom) veel kaf onder het koren is. Er zijn veel partijen die er nogal vreemde praktijken op na houden. Groot nadeel bij al deze partijen is natuurlijk dat ze geld vragen voor hun diensten, zonder hier garanties tegenover te willen en kunnen stellen.
Als u uw BKR wilt verwijderen zal dit alleen lukken indien de BKR registratie daadwerkelijk onterecht is geweest. Dit is alleen het geval indien de bank of kredietverstrekker niet de juiste procedure heeft gevolgd. Of als er echt geen achterstand is geweest, een echte foutieve melding. In het laatste geval kunt u het overigens ook zelf oplossen door contact op te nemen met de bank en aantoonbaar te maken dat ze een fout hebben gemaakt.

Fabels over geld lenen zonder BKR toetsing

Om ook nog maar even wat extra duidelijkheid te creëren gaan we nog even iets dieper in op het geld lenen zonder BKR toetsing. Op veel websites en in artikelen wordt aangegeven dat het geld lenen zonder BKR toetsing geen probleem zou moeten zijn. Zoals hierboven al omschreven is de waarheid helaas anders. Geld lenen met een negatieve BKR registratie is een uitdaging. Er zijn mogelijkheden, maar deze liggen zeker niet voor het oprapen. In ieder geval niet als u het liefst een regulier doorlopend krediet of een persoonlijke lening zou willen afsluiten. Banken zijn hier de afgelopen jaren juist steeds strenger in geworden. Geld lenen zonder loonstrook, of geld lenen zonder BKR toetsing. Het is allemaal alleen maar lastiger geworden. Er zijn veel minder aanbieders dan enkele jaren geleden. En de aanbieders die er zijn, zijn onder druk van de AFM steeds strenger geworden in het verstrekken van leningen.

Zakelijk krediet zonder BKR toetsing

Dit lijkt, net als het geld lenen als particulier zonder BKR toetsing, haast een onmogelijk opgave. Toch is er recent juist hiervoor nog een initiatief gestart. Het gaat hier om een zogenaamde PIN lening. Als u een webshop of een zaak heeft met pin betalingen is het mogelijk om een soort van voorschot te krijgen op toekomstige inkomsten. De looptijd van deze lening is maximaal 6 maanden. De hoogte van de lening is afhankelijk van uw pin omzet van de afgelopen maanden. Een originele manier om er toch voor te zorgen dat u nog een lening rond kunt krijgen.