Geld lenen met een tijdelijk contract

Geld lenen met een tijdelijk contract was ongeveer 10 jaar geleden nog vrij eenvoudig. Met een intentieverklaring (werkgeversverklaring) werd het inkomen gewoon volledig meegenomen, en er waren feitelijk weinig extra voorwaarden gesteld door de banken.

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 3,4%
Vanaf 4,5%
Maximaal € 1500,-
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Dit is helaas de afgelopen jaren wel anders geworden. Steeds vaker is geld lenen met een tijdelijk contract helaas niet meer mogelijk gebleken. Gelukkig lijken de kansen nu echter te keren. Steeds meer banken nemen, ook bij een tijdelijk contract, het inkomen toch weer voor een deel, of zelfs voor 100% mee. Hier zijn nog wel altijd diverse voorwaarden aan verbonden. Goedkoop geld lenen is zelfs weer mogelijk met een tijdelijk dienstverband

Waar kunt u geld lenen met een tijdelijk contract?

Dit is natuurlijk direct de meest belangrijke vraag. Waar kunt u terecht als u geld wilt gaan lenen met een tijdelijk dienstverband.
Geld lenen met een tijdelijk dienstverband zou u in ieder geval moeten/kunnen proberen bij een kredietbemiddelaar. Een kredietbemiddelaar bemiddeld voor diverse banken. Zij zijn als het ware de schakel tussen u en de banken. Ondanks deze extra schakel is het geld lenen via een kredietbemiddelaar vaak goedkoper dan geld lenen bij de grootbanken zoals Rabobank, ABN Amro bank etc. Het verschil kan zelfs oplopen tot enkele procenten op jaarbasis.

Wat als een lening niet lukt.

Geld lenen met een tijdelijk contractUw leningaanvraag kan om diverse redenen worden afgewezen. Een kredietbemiddelaar zal u altijd uit kunnen leggen waarom een lening aanvraag is afgewezen. Als de reden een negatieve BKR registratie is, en u heeft een tijdelijk dienstverband, dan is een lening niet meer rond te krijgen bij de banken helaas niet mogelijk. U kunt dan het best uitwijken naar een lening bij vrienden of kennissen. Of uitwijken naar een minilening. Waarbij overigens wel moet worden aangemerkt dat een minilening een dure vorm van geld lenen is. Helaas is geld lenen zonder BKR toetsing een hele dure hobby.

Regels voor geld lenen met een tijdelijk contract

Wij zouden graag alle regels voor u neerzetten op de website. Helaas is het zo dat de regels voor geld lenen met een tijdelijk contract regelmatig wijzigen en het niet haalbaar is om iedere wijziging aan te passen.
Wel kunnen we de belangrijkste stelregels even voor u uiteenzetten. Geld lenen met een tijdelijk contract kan mogelijk zijn indien u boven de 30 jaar bent, samenwonend of gehuwd, en in het bezit van een koopwoning. Let op, u moet aan al deze factoren voldoen. Als u aan één van deze factoren niet voldoet is het lastiger om een akkoord voor de aanvraag van uw lening te verkrijgen. Natuurlijk is “niet geschoten altijd mis”. Een leningaanvragen verplicht u tot niets en kost u ook niets!