Geld lenen tegen lage rente

Geld lenen tegen lage rente? Dat willen we natuurlijk allemaal. Vraag is natuurlijk alleen wat op dit moment de laagste rente is. En waar u deze laagste rente op dit moment kunt krijgen. Geld lenen tegen lage rente begint natuurlijk net als zoveel zaken met vergelijken. Leningen vergelijken kost u wellicht iets meer tijd, maar kan u veel geld besparen.

Geld lenen tegen lage rente

Geld lenen tegen lage rente

Geld lenen tegen lage rente kunt u op dit moment het best in de vorm van een persoonlijke lening. Anders dan enkele jaren geleden is de rente van de persoonlijke lening tegenwoordig lager dan de rente bij een doorlopend krediet. Deze verschillen lopen eigenlijk alleen nog maar meer op. Inmiddels is het verschil zelfs al opgelopen tot 0,3% op jaarbasis. Daarnaast is de rente bij een persoonlijke lening ook nog eens een vaste rente. U weet dus waar u aan toe bent.

Waar kunt u geld lenen tegen lage rente?

Zojuist hebben we aangegeven dat het verstandig is om verschillende offertes aan te vragen als u echt wilt gaan lenen tegen een lage rente. U hoeft natuurlijk niet bij iedere bank een offerte aan te vragen. Hoe gek het ook klinkt, de bank waar u uw betaalrekening heeft lopen kunt u al achterwege laten. Geld lenen tegen lage rente kunt u het best doen bij kredietbemiddelaars. Dit zijn partijen die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van consumptieve leningen. De voordeligste aanbieder van leningen is op dit moment Defam. Op de hielen gevolgd door Freo. Het verschil tussen deze twee is slechts 0,1% in het voordeel van Defam. Een lening afsluiten bij Defam kan alleen via een kredietbemiddelaar. Kredietbemiddelaars vind u in ons overzicht bij de persoonlijke leningen en de doorlopende kredieten.

Advies voor geld lenen of execution only

Als u gaat lenen kunt u op twee manieren geld lenen. U kunt alles zelf doen, dat heet execution only, of u kunt geld lenen met advies. In beide gevallen zijn de kosten voor het bemiddelen van de lening overigens gelijk. Advies voor geld lenen is namelijk gratis. Dit is wettelijk geregeld. Voor het bemiddelen in leningen mogen namelijk geen kosten in rekening gebracht worden.

Geld lenen tegen lage rente met BKR toetsing

Heeft u een negatieve BKR registratie? En wilt u toch geld lenen met een laag rentepercentage? Dan komt u veelal bedrogen uit. De verstrekkers van voordelige leningen werken allemaal met BKR toetsing en BKR registratie. U kunt dus geen lening afsluiten zonder BKR toetsing. Het grote nadeel is dat u dus altijd “aan een dure lening” zult moeten. U kunt bijvoorbeeld een minilening aanvragen. Houdt er hierbij wel rekening mee dat dit echt een dure vorm van geld lenen is, met een korte looptijd tot maximaal 62 dagen. Daarnaast is het maximale leenbedrag 1500 euro.