Minilening zonder BKR toetsing

Heeft u een negatieve BKR registratie en wilt u toch een minilening afsluiten? Dan is dé vraag natuurlijk hoe het zit met de minilening zonder BKR toetsing. Wordt een minilening bij het bkr aangemeld? Of is geld lenen zonder BKR toetsing toch nog mogelijk? En welke verstrekkers van minileningen zijn er eigenlijk nog?

Minilening zonder BKR toetsing

Minilening aanvragen

Een minilening zonder BKR toetsing is zeker mogelijk. Sterker nog, een minilening met BKR toetsing afsluiten is niet mogelijk. Aanbieders van het minileningen zijn namelijk niet aangesloten bij het BKR. Omdat ze niet zijn aangesloten kunnen ze dus geen toetsing doen bij het BKR. Uw lening aanvraag wordt niet getoetst bij het BKR, en uw afgesloten minilening wordt ook niet geregistreerd bij het BKR. Dat is toch weer prettig om te weten.

Verstrekkers van minilening zonder BKR toetsing

Op dit moment zijn er eigenlijk nog maar twee aanbieders van minileningen. De eerste aanbieder is Saldodipje. Saldodipje bestaat al enkele jaren en is onderdeel van de Ferratum Group. De Ferratum Group is aan de Duitse beurs genoteerd en heeft als doelstelling om zo innovatief mogelijk leningen te verstrekken. De Ferratum Group wil dit vooral doen door zoveel mogelijk te automatiseren.

De tweede aanbieder van deze kleine leningen tot 1500 Euro is Ferratum. Zoals u wellicht al verwacht is ook Ferratum onderdeel van de Ferratum Group. Eigenlijk is er welbeschouwd dus nog maar één aanbieder van de minilening. Wellicht wijken de acceptatierichtlijnen onderling iets af, maar heel veel zal het waarschijnlijk niet zijn.

Wanneer krijgt u het geld op uw rekening

Als het BKR geen bezwaar meer is blijft de vraag natuurlijk over wanneer u het geld op uw rekening kunt verwachten. Het kan heel snel gaan. Een minilening kan namelijk dé manier van snel geld lenen zijn. Er is hierbij wel één belangrijke voorwaarde, en dat is dat u al eerder klant bent geweest bij de verstrekker van de minileningen. En dat u deze lening uiteraard weer op tijd heeft terugbetaald. Is dit het geval? Dan is geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten zelfs nog mogelijk.
Is het voor u de eerste keer dat u een lening gaat afsluiten in de vorm van een minilening? Dan duurt het wat langer voordat u het geld op uw rekening heeft. Het zal dan langer kunnen duren voordat het geld op uw rekening staat. U kunt hierbij rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer 24 tot maximaal 48 uur.

Alternatieven voor de minilening zonder BKR toetsing

Als ook de minilening niet echt een optie voor u is, bijvoorbeeld door de korte looptijd, kunnen er nog alternatieven zijn. U kunt hierbij denken aan het geld lenen van particulieren. Ook zij kunnen namelijk geen toetsing bij het BKR doen. Een ander alternatief is het verpanden van uw auto. Een zogenaamde “sale en lease back” constructie. Houdt u er hierbij wel rekening mee dat u niet in alle gevallen de beste prijs voor uw auto zult krijgen. U bent na het verkopen van de auto ook geen juridisch eigenaar meer van de auto, maar bent nog wel de economische eigenaar. U bent immers degene die van de auto gebruik gaat maken.