Geld lenen voor vakantie

Geld lenen voor vakantie kan het mogelijk maken om eindelijk uw droomvakantie te gaan boeken. De reis die u allang had willen maken en die er nu toch een echt van moet gaan komen. Waarom? Gewoon omdat u het verdiend, en omdat u eraan toe bent. Geld lenen voor een vakantie is vaak het lenen van een relatief klein bedrag. Ook als u een klein bedrag wilt gaan lenen blijft het natuurlijk wel van belang om goedkoop aan het geld lenen te slaan. Ook al wilt u bijvoorbeeld “slechts” 1500 euro lenen.

Geld lenen voor vakantie? Waar doet u dat?

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 3,4%
Vanaf 4,5%
Maximaal € 1500,-
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Als u geld wilt lenen voor een vakantie kunt u bij verschillende aanbieders terecht. Het meest makkelijk lijkt het om de roodstand op uw betaalrekening te verhogen. U kunt veelal vrij eenvoudig uw limiet verhogen. Nadeel van deze leenvorm is dat deze leenvorm vaak veel te lang “open” blijft staan. Veel consumenten blijven veel langer debet staan dan noodzakelijk en betalen hierdoor veel te veel rente. Dat is gelijk het tweede nadeel. De rente bij het roodstaan op de betaalrekening is veelal aanzienlijk. Deze kan zelfs oplopen tot 14%!
Voordelig geld lenen doet u dan veel sneller in de vorm van een doorlopend krediet. Deze hebben met een heel laag limiet vaak een hogere rente. Maar met een hoger limiet een veel lagere rente, en omdat u alleen rente betaalt over het bedrag dat u heeft opgenomen, kan dit een voordelige manier van geld lenen zijn. Geld lenen voor vakantie met een doorlopend krediet kan daarnaast als voordeel hebben dat het echt een aparte lening is, waar u dus echt zo snel mogelijk vanaf wilt. Omdat het een aparte lening is heeft u goed zicht op dit krediet.Geld lenen voor vakantie

Geld lenen voor vakantie? Zo snel mogelijk aflossen

Gaat u geld lenen voor vakantie? Dan is het van belang om ook deze lening zo snel mogelijk weer af te lossen. Uw vakantie duurt slechts enkele weken of misschien een paar maanden. Maar aan de lening moet u anders vele malen langer betalen. Zorg ervoor dat uw vakantielening geen last wordt en los de lening zo spoedig mogelijk weer helemaal in. Dit voorkomt dat u een zure bijsmaak aan uw vakantie overhoudt.